keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Sorsajahtia

No nythän on asiat menneet sikäli hassusti, että kykypuolue kokoomuksen tämänhetkisellä keulahamo PM Jykke Käteisellä menee vähän heikosti. Vaikkei setä sitä itse ymmärtäisikään niin näin se asia nyt vaan on.

Eräässä uutisessa Käteinen sortuu jopa uhoamaan:

- Se oli todella vahva syytös Hesarilta. Te varmasti korjaatte mokanne. Toivon, että eilinen uutinen ei leviä, koska se olisi todella ikävää (Hesarin kannalta)

Jännää hommasta tekee se, että edellisenä keskiviikkona kuulemma tehtiin 8-10 veromallia, mutta aiemmin haastattelussa Urpilainen puhui, että ehdotukset oli toimitettu jo pari viikkoa aiemmin ministereille. Eli taas kerran, joku puhuu vähän muunneltua totuutta  paskaa.

Hallituksen rivit eivät muutenkaan ole parhaassa iskussa koskaan, Arhinmäki oli joko painostettu allekirjoittamaan ja leikkimään protestia jälkeenpäin, häneltä salattiin informaatiota tai sitten teki niin tyhmyyttään. Kuka tietää, mutta eivät kovin hyvin ole samaa puhuneet tästä uudistuksesta muun hallituksen kanssa. Kataisen linjahan on hyvin selvä, kuten toistosta saattaa kuulla:

Katainen kiistää, että edes vaikutusarvoja oltaisi laskettu elinkeinoelämän järjestöjen toimesta.

Kataisen mukaan osinkoveropakettia ei tulla repimään auki.

Äärimmäisen uskottavaa, että elinkeinoelämän järjestöt eivät laske vaikutuksia mitä verotuksen muutokset aiheuttavat. Eivätkä varsinkaan toimita minkäänlaista ehdostusta miten he asian haluaisivat olevan.  Meinaako Jykke nyt ihan oikeasti, että pitäisi tuommoista sontaa niellä? Jotain erikoista on myöskin tapahtunut, koska Jutta on vähän eri mieltä.

Hallituksen osinkoveropäätöksiin jäi Urpilaisen mukaan virheitä, koska hallituksella ei ollut käytössään kaikkia vaikutusarvioita.
"Jatkovalmistelussa on syytä puuttua valuvikoihin, mutta kokonaisuus on hyvä", Urpilainen sanoi.

No miltä tämä haisee? Ihan rehellisesti sanoen, Jyrkin touhut näyttävät sille, että hää ajaa rahaa valtiolta oman piirinsä taskuun vastapalvelukseksi hallituspaikasta ja puhuu läpiä päähänsä / kusettaa minkä kerkeää tehtävää suorittaessaan niin kansalaisille kuin kaikille muillekkin.  Jonkinlaisia luonnetodisteita moisesta on olemassa. Muut kokoomuksen jäsenet ovat mukana joko tietoisesti tai sitten tiedottomina asiasta. Paitti Stubbi joka tekee ihanmitävaan kuhan saa olla teh Eurooppalainen.

Muut?

-Jutta on mukana, että saa pidettyä oman persiinsä hallituksessa, jotta voi täyttää Merkel-idolinsa saappaita ja SDP koittaa pitää paikastaan hallituksessa kiinni. Ego pukkaa jo nyt pinnalle, kuten Täti-tiukka episodista saatiinkin nähdä.

-Arhinmäki on päässyt virka-audin makuun eikä tajua hevon kukkuakaan mitä ympärillä tapahtuu. Viihtyy paremmin stadikalla huutamassa fiksuja asioita.

-RKP on samaa mieltä, kunhan saa olla rauhassa ja sössöttää sekavia, kuten vihreätkin. Ketään ei punavuorihipsteriä lukuunottamatta varsinaisesti kiinnostaisi, mutta kun joku älykkö on mennyt antamaan niille valtaa.

-Räsänen haluaa kieltää jotain.

Ja kansa maksaa.

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin en kyllä enää osaa sanoa, mitä tässä tilanteessa pitäisi tapahtua, että asiat muuttuisivat parempaan. Nykyisistä puolueista ei löydy järkevää hallituskokoonpanoa yhtään millään kun kolmipuolue ja parhaat frendit-kokoonpano ovat tasaisesti samaa mieltä kaikesta, mitä euroopasta kehdataan sanoa. Perussuomalaiset eivät myöskään yksin ole ratkaisu vaikka virkistävästi ovatkin saaneet pakkaa sekoitettua.

Tiiä noista. Hampaankolosta-blogista löytyi äärimmäisen hyvä loppukaneetti tälle kirjoitukselle:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti